Alle behandelingen worden op uw huidtype en wensen afgestemd.

AQUA ORGANIC - GEZICHT

Het Duitse merk Aqua Organic is opgericht in 2009 door Dr. Lars-Peter Kuhr en Bernd Schmidt. Dr. Lars-Peter Kuhr is gespecialiseerd in esthetische dermatologie, anti-aging en natuurgeneeskunde en zijn doel was om een echte huidverbeterende en anti-aging productlijn te ontwikkelen met uitsluitend werkzame stoffen uit de natuur.

GUINOT - GEZICHT

Guinot is een Frans merk en heeft een uitgekiend aanbod behandelingenn. Alles om elk huidtype tot in de puntjes te behandelen en verzorgen. Al meer dan 40 jaar toonaangevend op gebied van huidverbetering met exclusieve en innovatieve methoden en ingrediënten.

Behandelingen met Hydradermie-apparaat d.m.v. dubbele ionisatie worden de ingrediënten in de huid gesluisd met als resultaat huidverjonging. Het apparaat biedt daarnaast mogelijkheden als spieractivatie. Een echte work out voor de huid, want er is direct een sterk liftend effect te zien.

WIMPERLIFT

Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanentmethode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 30 minuten, gedurende meerdere weken, voor opvallend perfect gekrulde wimpers. 

'Zorg goed voor uw huid'

Laat u adviseren en maak een vrijblijvende huidanalyse